18 Eylül 2013 Çarşamba

Brooklyn Nine-Nine Dizisi Hakkında

Yeni bir dizi FOX ekranlarında başlıyor.Brooklyn Nine-Nine 1.sezon sizlerle buluşuyor.Komedi üzerine olacak bu dizinin baş rollerinde andy samberg, andre braugher, terry crews gibi tanıdık isimler yer alıyor.

Dün Brooklyn Nine-Nine 1.sezon 1.bölüm internet sitelerine düşmeye başladı.Dizinin pilot bölümünden anlaşıldığı kadarı ile New York'lu dedektifler üzerine olacağa benziyor.Bir dedektif komedi dizisi daha umarım tutar.


Çizgi filmlerden uyarlama bir dizi ile karşınızdayım.Arrow 1.sezon ile büyük beğeni topladı.Arrow'un oyuncu kadrosundan tutunda, yönetmenine kadar hep bilindik isimler karşımıza çıkıyor.Arrow dizisi birinci sezonu ile final yapmıştı.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Jason Statham Filmleri

Jason Statham, kendisini Taşıyıcı serisi ile izleyenleri sevdirmeyi başarmıştı.Taşıyıcı filmi özellikle Jason Statham için yaşayan bir karakter oluşturdu.Bir filmin kapağında onu gördüğümüzde aşağı yukarı hangi rolde oynayabileceğini kestirebiliyorduk.Sizlere ilk önce 2013 yılında çıkan Jason Statham filmi, Crazy Joe HD İzle yi sunuyoruz.Oyunculuğu ile göz dolduran Statham filmi Crazy Joe, büyük ilgi topladı.


Jason Statham, en son Hızlı ve Öfkeli serisinin son filminde görünerek hayranlarını gene merak içerisinde bıraktı.Son dönemlerde genelde filmlerin ana karakteri olsa da bazen filmlerde yan karakter olarak da görmemiz mümkün.Kariyerinde 13 filmini hd izle gibi filmlerde filme sonradan dahil olduğu bir çok film bulunuyor.13 filmi, Jason Statham için farklı bir anlam içeriyor.Genelde aksiyon filmleri ile tanıdığımız Jason Statham, bu sefer çok daha farklı bir tür olan psikolojik dram ve gerilim filminde karşımıza çıkıyor.

9 Eylül 2013 Pazartesi

Sihirbazlar Çetesi 1080p-Öneri Filmler

Sihirbazlık filmi arayanlar için harika bir film önerisi ile gönderimi açıyorum.Filmimizin adı Sihirbazlar Çetesi.Sihirbazlar Çetesi 1080p izle.Bu filmde ne arıyorsanız gerçekten var.Diziteam.Com katkıları ile bizlere sunulan sihirbazlar çetesi hd izle filmi büyük beğeni topladı.

Diziteam.com dan biraz bahsedecek olursak 1080p film izleme siteniz olarak adlandırabiliriz.Sizlere tüm filmleri hd kalitede sunuyoruz.İstediğiniz bir film varsa 1 gün içerisinde 1080p görüntü kalitesi ile yüklüyoruz.

İlizyona ilgi duyan arkadaşlar sihirbazlar çetesi hd izle filmini kaçırmayacağınızı umuyorum.Bir sonraki 2013 filmi ile görüşmek üzere.