18 Temmuz 2013 Perşembe

Neden Dizi İzlemeliyiz ?

Sinema sektörüne her geçen gün yeni filmler ekleniyor.Tabir yerinde ise eline iki kamera alan biri üç-dört oyuncu ile film çekiyor.Bu durum, sinema sektörünü giderek zorlu bir sürece sokuyor.Kalitenin düşmesi, aynı tip senaryoya sahip vb. durumlardan dolayı artık sinema dolayısı ile film sektöründen daha ziyade insanlar dizi sektörüne yönelmiş durumda.Dizi sektörü denilince ister istemez akla ilk gelen yabancı diziler oluyor.Yabancı dizi izlemek insanda bir keyif uyandırıyor.Bunun sebebi senaryonun daha güzel olması, diziler için dahi sektöre ciddi paralar yatırılmasını sayabiliriz.

Yabancı diziler ayrıca bizim Türk dizilerinden daha ziyade olayı sündürmeden dokuz on bölümde final yapıyor.Bu durum başta canımızı sıksa da ilerde dizi ekibine olayı süründürmediği için teşekkür ediyorsunuz.Ayrıca sadece bizimkiler gibi sadece komedi sektöründen daha ziyade fantastik diziler, gençlik dizileri gibi bir çok kategorileri mevcut.

Yazıyı özetleyecek olursak yabancı film izlerseniz çok nadir kaliteli yapım film bulursunuz.Bunlarda zaten seri olmuş filmlerdir.Bu yüzden yabancı filmlerle uğraşmak yerine birbirinden güzel yabancı dizileri izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder