28 Temmuz 2013 Pazar

Yabancı Dizi İzleme Sitelerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Öncelikle herkese merhaba diyerek yeni bir yazıya başlıyorum.Bu yazıda hd yabancı dizileri nereden izlemeliyiz ? sorusuna yanıt arayacağız.İlk önce şunu belirteyim artık bir günde onlarca hatta yüzlerce yabancı dizi izleme siteleri kuruluyor bunun kaliteyi yükseltmesi gerekirken kalite giderek düşüyor.

360p gibi artık çağımızda çok az insanın kullandığı dizi siteleri, reklamlardan geçilmeyen dizi siteleri ile doldu her taraf.Bazı büyük siteler bu durumdan kurtarsa da onlarında tek parça olmaması çok geç açılıyor olması gibi nedenlerden dolayı herkes çareyi Google'da arar oldu.

Google, çoğu sorunu çözen bir arama motoru olsa da bu konuda malesef yetersiz kalıyor.Bunun en büyük sebebi bir bot olması.Yüksek paralarla yapılan site çalışmaları sayesinde en gereksiz bir site bile birinci sayfada yer alabiliyor.Sizleri bu sorunlardan kurtarmak için çok yakında muhteşem bir yabancı hd dizi izleme sitesi ile buluşturacağız.Site adımızı ve dizileri tam bir hafta sonra yayınlayacağız.Artık dizilerinizi aramayın, 1080p görüntü kalitesi ile keyfini çıkartın.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder